به گزارش همشهری آنلاین، خورش قورمه سبزی از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که تقریبا بدون هیچگونه تغییری از زمانهای قدیم تا امروز، سر سفره ایرانیها بوده است. این خورش، ابتدا در میان عشایر دامپرور متداول بود و بعد از آن به سراسر ایران منتقل شد. در این مطلب به نقل از «اُکالا» قصد داریم به راهکارهای سریع و موثر برای رفع تلخی قورمه سبزی بپردازیم، پس با ما همراه باشید.
سریعترین و سادهترین روشها برای از بین بردن تلخی قورمه سبزی
سبزی خورش قورمه سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله و نعناع است که اگر مقدار شنبلیله یا میزان سرخ کردن سبزی زیاد شود، طعم خورش به تلخی میزند. همچنین استفاده نامناسب از لیمو عمانی نیز ممکن است از دلایل تلخ شدن قورمه سبزی باشد. قبل از استفاده، لیمو عمانی در تهیه قورمه سبزی را به مدت چند ساعت بخیسانید و یا آن را بشکنید و هستهها را جدا کنید. سپس لیمو را بکوبید و یک تا ۲ قاشق غذاخوری از آن را در انتها به خورش اضافه کنید.
اگر بنا به هر دلیلی، خورش قورمه سبزی تلخ شد، باید چه کار کرد؟ در ادامه چندین روش ساده برای گرفتن تلخی این خورش پرطرفدار ارائه میشود.
۱- اگر حدس میزنید تلخی خورش به خاطر لیمو عمانی است، مقدار کمی آبغوره به آن اضافه کنید.
۲- یک عدد سیب زمینی داخل خورش بیندازید و قبل از پختن، آن را خارج کنید.
۳- میتوانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی یا مقدار کمی رب انار استفاده کنید. به این نکته توجه کنید که اگر مقدار رب زیاد شود، خورش ترش میشود.
۴- اگر فکر میکنید لیمو عمانی باعث تلخ شدن خورش شده، آن را خارج کرده و مقدار کمی آبلیمو تازه داخل خورش بریزید. حواستان باشد که آبلیمو حتما تازه و مرغوب باشد.
۵- مقداری اسفناج و گشنیز به خورشتتان اضافه کنید. از آنجا که گشنیز شیرین است، اضافه کردن آن باعث کاهش تلخی خورش قورمه سبزی میشود.
نظر شما